Sveiki visi Cinema Bizarre gerbėjai! Jūs užsukote į pirmąjį ir didžiausią Cinema Bizarre gerbėjų forumą visoje Lietuvoje, kuriame galėsite sužinoti viską apie šią grupę bei dalyvauti kitose mūsų diskusijose ir konkursuose. Tad nedelsdami prisijunkite prie mūsų, nes čia esate visada laukiami. :)

rodiklisRegistruotisPrisijungti

'to change the world, go change yourself.' yu

Share | 

šerkšno laiškai Britnei <3

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : 1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
AngelBringingChristmastor
BIZOKU narys

Prisijungė: 2010-12-01
Pranešimų skaičius: 17

RašytiTemos pavadinimas: šerkšno laiškai Britnei <3   Tr. 12 01 2010, 21:14

GRUODŽIO 1 DIENA!

Britne, tavo angelas apsireiškė po ilgų techninių nesklandumų ir labia norėjęs būti pirmu!
Labai nerimauju ir trokštu tau atnešti žiemiškos ir kalėdinės nuotaikos ^^.
Šiai dienai labai tinkanti daina, man labai patinkanti, noriu, kad ir tu jos paklausytum :]...

this is my december
this is my time of the year
this is my december
this is all so clear

this is my december
this is my snow covered home
this is my december
this is me alone

and i
just wish that i didnt feel
like there was something i missed
and i
take back all the things i said
to make you feel like that
and i
and i
take back all the things i said to you

and i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to

this is my december
these are my snow covered dreams
this is me pretending
this is all i need

and i
and i
take back all the things i said
to make you feel like that
and i
and i
take back all the things i said to you

and i give it all away
give it all away

this is my december
this is my time of the year
this is my december
this is all so clear

and i give it all away
give it all away

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

Prisijungė: 2008-04-01
Pranešimų skaičius: 673

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Tr. 12 01 2010, 22:10

Labas, mano brangusis angelėli!
Labai apsidžiaugiau pamačiusi, jog pagaliau ir mano angelėlis yra čia, tarp daugybės kitų ir siunčia man dainą, kurios klausau kiekvieną gruodžio pirmąją. Keistas sutapimas, jog ir tu šią dainą būtent šiandien man panorėjai parodyti. Ačiū Tau labai, tai man labai svarbi daina. Gi, vis dėl to, gruodis jau čia. :)
Atgal į viršų Go down
http://www.myspace.com/yeahthatsbree
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Tr. 12 01 2010, 23:51

Mano Britne!
Aš, turbūt, koks nors atsitiktinumų angelas :}. Maniau, kad ši daina puikiai papuoš pirmąjį puslapį, suteiks žiemiško jaukumo. Ir perskaitęs, kad tau ji taip pat svarbi aš ją dar perklausiau galybę kartų <3. Mano maža širdelė labai džiaugiasi dėl jau vieno gero ,mažučio darbelio.
Aš beveik nieko nežinau apie Tave, Britne. Noriu paklausiti, savo smalsumą patenkinti... Koks Tavo zodiako ženklas? Kokios spalvos tavo kambarys ir kokia spalva Tavo mėgstamiuasia :}?
Ramios nakties!

this is my December.....

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Kv. 12 02 2010, 15:34

Labutis, mano angelėli.
Mano mintys vėl gimsta klausant šios dainos. Būtent dabar, rašydama, girdžiu ramų balsą, dainuojantį pirmą stulpelį. Taip ramu, taip tyku. Ir džiaugsmas mano širdelėj. Gi vėl galiu Tau rašyti, papasakoti, pasipasakoti..
Nesvarbu, angelėli, kad manęs nepažįsti, nes to niekam nereikia. Gi visas mėnuo mums žinoti viena apie kitą duotas. Taigi, aš esu Šaulys, nes gimiau gruodžio dvyliktąją. Galbūt todėl mano kambaryje tiek daug mėlynos. Viskas čia taip spalvota, taip jauku ir šilta. Be to, mano mėgstamiausia spalva yra net ne viena, o kelios. Viena mėgstamiausių - ruda, nes ji tokia organiška ir natūrali, visi jos atspalviai tokie gražūs. Labai patinka raudona, juoda ir mėlyna. Galbūt todėl, nes visos jos dera tarpusavyje. Bent jau man. Nors visos spalvos yra gražios ir savaip mėgstamiausios. Tačiau tai priklauso nuo nuotaikos..
Kad ir negaliu apie tave daug žinoti, tačiau ir tu papasakok šiek tiek apie save, angelėli :)

Ačiū už laiškelius. Iki susirašymo. :)
Atgal į viršų Go down
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Kv. 12 02 2010, 17:20

Sveika, mieloji Britne,

Net nežinau kaip šitą jausmą apsakyti, bet šiandien niekaip neatsistebėjau oru už lango. Keista tai, kad šiaip nelabai mėgstu apsiniaukusias dienas, bet ši man patiko. Dabar temsta ir mieste matau išžižiebiančių vis daugiau švieselių namų languose. Įsijungiau „My decenber“ ;)))) nes ši daina puikiai atspindi šio vakaro nuotaiką. Snaigės pavieniui sukasi ore ir tvyro ramuma. Tik ilgai žiūrėdamas pro langą supratau, kodėl ši diena atrodo kitokia – būtent toks oras būna kiekvienais metais per kūčias :]. Lygiai toks, kaip šiandien. Ir per visus metus pasiilgau tokio vaizdo už lango, tokios žiemiškos ramumos ^^. Kaip Tu jautiesi šiandien???? Ar jauti ateinančias kalėdas???

Hm…^^. Turiu b8ti paslaptis, kurios misija atnešti kalėdinę nuotaiką ir gerumą. Stengiuosi tai daryti. Mėgstu tokias pačias spalvas, kaip tu, taip pat baltą ir pilką :>. Mėgstu saulėlydį ir muziką, klausau jos, kai man būna gera ar kai noriu pasijusti geriau arba tiesiog jos pasiilgstu. Kokią muziką Tu mėgsti, ką ji Tau reiškia, Britne.

Iki, aš dar Tave aplankysiu ^^…
Atgal į viršų Go down
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Pen. 12 03 2010, 14:51

Mieloji Brigita,
Vakar sedėjau apimtas vakaro ramumos ir galvojau apie Tave. Priešais save turėjau pieštuką ir popieriaus lapą ir išėjo štai toks piešinys, special for you. Nesu da Vinčis, bet tai nuioširdu ^^

[img] [/img]

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Pen. 12 03 2010, 20:42

Labas. Atsiprašau, jog vakar neatsakiau į tavo nuoširdų laišką. Ilgai rašiau atsakymą, tačiau netikėtai viskas dingo ir mintys taip gerai nebesidėliojo. God damn it. Todėl šiandien pabandysiu atsakyti į jį.
Taigi, šiandien aš jaučiuosi labai gerai, kadangi visą dieną praleidau su mylimais žmonėmis, žiūrėjom senas nuotraukas, kai buvom visai mažyčiai, nedrąsūs vaikiūkščiai, ir vienas kitą pažinojom tik pusmetį. Pirmokai, antrokai ir taip toliau. Prisiminėm smagias vaikystės akimirkas. Ir dėl to vėl, kaip ir vakar, jaučiu kalėdas, nes visi mano slapti troškimai, norai pildosi. Aš vėl galiu būti su jais ir juos stipriai apkabinti. Nesvarbu ar pykomės, ar verkiau kaip dėl jų skaudėjo, tačiau su jais aš užaugau.
Ačiū už bent tokią suteiktą informaciją apie Tave, nes simboliai kartais svarbesni už ištisus faktus. Man labai svarbu žinoti kuo daugiau apie Tave, nes jaučiuosi itin prižiūrima, globojama.. ;)
Dabar atėjo metas paskutiniam klausimui, kurio atsakymą vakar rašiau dvidešimt minučių. Ak. Neišeis visko atkartoti, bet.. Muzika man yra viskas. Diena be jos nėra diena. Tai tik laikas, einantis veltui, nes nuo vaikystės mane lydėjo mano mėgstama muzika, ir lydi iki šio. Vertinu kiekvieną grupę, kurios muzikos klausausi ir išgirdusi ją, oda pašiurpsta. Tai visas mano pasaulis, mano dienos ir mano naktys, visi svarbus prisiminimai yra dainose. Turbūt supranti ką turiu omenyje. Myliu muziką. Ypatingai alternatyvą, elektroniką, dirty rap'ą, indietroniką, indie roką ir indie popsą. Nors mėgstu kone viską!

Šiandien, vos grįžusi namo, įsijungiau pažiūrėti ar parašei.. Ir likau labiau nei labai nustebusi!! Ačiū Tau už šį piešinėlį, tai nuostabu! Ir miela! :*

Atgal į viršų Go down
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Pen. 12 03 2010, 21:43

Mano Brigita,
Džiaugiuosi, kad nustebinau Tave. bet buvau sunerimęs, kur prapuolei.
Aš neįsivaizduoju savo gyvenimo be muzikos taip pat. Aš gyvenu su ja. Priklauso nuo mano nuotaikos, kokia daina skamba galvoje, bet jos skamba visą laiką. Todėl puikiai Tave suprantu.
Taigi, manau, kad Tau turėtų patikti šita daina, mėgstu jos klausytis naktį. Ir ji tinka šiuo laikotarpiu, belaukiant Kalėdų. Beje, kas Tau svarbiau Kalėdos ar Kūčios?

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Pen. 12 03 2010, 21:59

Man labai patiko ši daina. Ji tokia.. keistai veikianti. Ir tau rašant ji skamba. Žodžiai labai laisvai liejasi. Nors ir nežinau kodėl. Ei, ir aš jos pabandysiu klausyti naktį!
Angelėli, žinai, aš nė nežinau kuri diena man svarbesnė, nes esu ateistė ir sumanimi šios šventės visai nesusijusios. Tačiau nuo pat mažens aš vis dėl to labiau laukdavau Kalėdų, kai visus metus brandinti norai išsipildydavo, kai po kalėdine eglute rasdavau tai, ko labai labai norėjau. Ir šiais metais bus taip pat, nwa Kalėdos man vis dar mažytis stebuklas.. O kaip gi tau, mano angelėli?
Atgal į viršų Go down
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Št. 12 04 2010, 12:56

Britne!

Man labai malonu, kad vėl neapsirikau dėl dainos ir galbūt papildžiau tavo mėgstamų dainų sąrašą :>. Ar klausei „Wire to wire“ naktį? Koks jausmas?
O iš ryto turėjai pamatyti garžų vaizdą pro langą. Tiek sniego, man iš auščiau viskas taip gerai matosi. Netgi labiau pamėgau žiemą. O Tau patinka žiema? Esu tikras, kad Tavo miestas dabar tikrai gražiai atrodo.

O man, kaip katalikiškam angelui svarbesnė diena yra šv. Kūčios. Aplinkui viskas būna ramu ir paslaptinga. Tikrai. Atrodo, argi taip gali būti. Bet taip yra. Išėjus į gatvę kūčių vakarą aplink nepamatysi nė gyvos dvasios, tik krentančias snaiges ir gali išgirsti tik tolumoje lojančius šunis ir užuosti dūmu kvapą, aplinkui daug šviesų. Štai kuo man dvelkia Kūčios.
Ir dovaną aš gaunu kūčių naktį.
Gruodžio 24. Nuostabu.

Laukiu Tavo atsakimo, Tavo saugotojas :*

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Št. 12 04 2010, 18:17

Labutis, mano angelėli!
Klausiau šios dainos naktį.. Ir taip nerealu, nes visos dainos visiškoje tyloje aplinkui skamba kitaip, negu įprastai.
Šiandien ryte atsikėlusi ilgai gulėjau lovoje ir bandžiau įsivaizduoti kaip viskas atrodo už lango. Neklydau. Atsistojusi buvau įtraukta į pūgos sūkurį, kuriame linksmai šoko snaigės. Buvo taip nuostabu, jog apsakyti sunku. Vien dėl to, jog ji mane taip užburia, man patinka žiema. Ir šiemet ji nuostabi!
Taip, katališkasis angelėli, taip ir maniau, jog Tau labiau patiks kūčios. Tačiau kai būdavau mažesnė, man niekas neleisdavo ilgai neiti miegoti, žiūrėti filmus per televiziją, todėl Kūčios man primena mamos žodžius ''Jei nemiegosi, Kalėdų senelis neateis". :)
Atgal į viršų Go down
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Sk. 12 05 2010, 12:15

Labas rytas, Brigita!
Kaip miegojai? Ką veikei šeštadienį ir kaip gyvensi šiasndien?

Sutinku su Tavo mintimi, kad tyloje dainos skamba kitaip, manau, kad tik tada galima jas suprasti iki galo: jų nuotaiką ir garsų tarpusavio sąskambius. Ir atrodo, kad nieko nėra, tiktai muzika.
Ši žiema ir man ypatinga, nes man ji patinka. Tokia graži, kupina sniego, šalta, jauki. Supratau, ka dir žiema gali būti geras metų laikas. Anksčiau atėjus žiemai aš laukdavau, kol ji greičiau pasibaigs, bet šiai žiemai aš tiesiog leidžiu būti. Let it be ;D. Gal tai ir indėlis to, kad šiemet aš globoju labai šiltą žmogų ^.^.

Galvojau, kokią dainą Tau išrinkti….

Tu šią dainą, manau tikrai žinai, bet aš Tau ją priminsiu, jei kartais seniai jos klausei. Manau, kad advento metu ir belaukiant Kalėdų tinka ramesnės dainos. Ši daina mane visada užburia ir nuramina. Ją visada dainuoju užmerktom akim ir sukantis aplink ar linguojant. Antroji jos pusė, visi tie garsai ir aidas man asocijuojasi su žiema ar kokia nors stichija. Tiesiog jai tinka šie garsai. Taigi, Tau nuraminimui, žiemiškai nuotaikai:

Atgal į viršų Go down
britnė
BIZOKU narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: šerkšno laiškai Britnei <3   Sk. 12 05 2010, 12:48

Labas, angelėli.
Ačiū, miegojau gan gerai, gi savaitgalis į galiu miegoti į valias. Tik, kad nuėjau miegoti labai vėlai, nes užsiiminėjau sienų dažymų. Prieš Kalėdas puošiau ir savo namus. Šiandien, manau, irgi tęsiu šį darbą, be to atliksiu namų darbus ir tyliai keiksiu mokyklą, kai namuose taip gera, tyku ir ramu. O kaip miegojai Tu? Kaip savaitgalis mano angelėliui?
Ačiū labai už komplimentą, man labai smagu, kai mane pavadina šiltu žmogumi. Ak, ir šilta širdutėj dabar. Ir dėl dainos, nes niekada (galbūt) nebuvau jos girdėjusi. Labai rami, graži daina. Nors ir mėgstu Linkin Park, tai buvo mažytis atradimas. Ir labai malonus.. :) Dar kartą ačiū už viską!

Geros Tau dienos, katinėli.
Atgal į viršų Go down

šerkšno laiškai Britnei <3

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 13Pereiti prie : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» šerkšno laiškai Britnei